Welkom bij Jeff-Les-Pins Bed & Breakfast

Wij bieden vijf prachtige kamers, elke kamer met zijn unieke karakter, eigen ingang en eigen terras. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd op het aangrenzende terras. Omdat een goede nachtrust onontbeerlijk is voor een goede vakantie, hebben we gekozen voor bedden van topkwaliteit! Slaap zacht!

Le Ciel

Unieke romantische zit- en slaapkamer met dubbelbed 1m80, met een gescheiden tweede slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden. Badkamer: inloopdouche, wastafel en toilet. Koelkast in de aangrenzende living.

Voor 4 personen

Vanaf €130 per nacht, ontbijt inbegrepen, verblijfstaks niet inbegrepen. Prijs extra persoon per nacht: vanaf €40 (kind) en €45 (volwassene).

Le Chalet

In de tuin gelegen rustieke Chalet met ruime zit- en slaapkamers! Slaapkamer met dubbelbed 1m80, aparte kamer met 2 eenpersoonsbedden en 2 extra slaapplaatsen voor kinderen op de mezzanine. Airco voorzien. Badkamer: inloopdouche en wastafel. Apart toilet. Aangrenzende terrassen met koelkast.

Voor 4 personen

Vanaf €130 per nacht voor 2 personen. Prijs extra persoon per nacht: vanaf €40 (kind) en €45 (volwassene). Ontbijt inbegrepen, verblijfstaks niet inbegrepen.

La Musique

Ruime tweepersoonskamer met dubbelbed 1m80. Badkamer: inloopdouche, wastafel en toilet. Koelkast in de aangrenzende living.

Voor 2 personen

Vanaf €120 per nacht, ontbijt inbegrepen, verblijfstaks niet inbegrepen

La Fleurie

Gezellige charmekamer voor twee personen met dubbelbed 1m60. Badkamer: douche, wastafel en toilet. Koelkast op het terras.

Voor 2 personen

Vanaf €120 per nacht, ontbijt inbegrepen, verblijfstaks niet inbegrepen

La Compostelle

Ruime zit- en slaapkamer met dubbelbed 1m60, met extra eenpersoonsbed. Twee badkamers: badkamer met douche, wastafel en toilet en badkamer met douche en wastafel. Koelkast met opstelling buiten de slaapkamer.

Voor 3 personen

Vanaf €120 per nacht voor 2 personen. Prijs extra persoon per nacht: vanaf €40 (kind) en €45 (volwassene). Ontbijt inbegrepen, verblijfstaks niet inbegrepen

Onze B&B

Carcans-Maubuisson

Het meer, de oceaan en het strand, wandel – en fietsroutes, de wijnstreek, de stad Bordeaux…voor elk wat wils in deze streek.

Ontdek de omgeving

Algemene voorwaarden

Prijzen zijn in euro, ontbijt inbegrepen. Verblijfstaks niet inbegrepen.

Huisdieren zijn niet toegelaten.

De B&B is voorzien van een gratis draadloze internetverbinding.

De kamers worden vrijgemaakt om 11u en zijn beschikbaar vanaf 18u.

Creditcard betalingen worden niet aanvaard.

U wordt gevraagd een aanbetaling te doen die gelijk is aan 50% van het totale verblijf om uw reservering definitief te bevestigen.

In geval van annulering van uw verblijf: meer dan 30 dagen voor het begin van uw verblijf, wordt de reservatie geannuleerd en het voorschot wordt terugbetaald. Minder dan 30 dagen voor uw aankomst, houden we de aanbetaling volledig.

Een fiets huren aan voordelige tarieven www.funbike.fr

Locatie

Vlakbij het centrum van Maubuisson, is onze bed & breakfast Jeff-les-Pins gelegen in een groene, rustige omgeving, op vijf minuten wandelen van het meer van Carcans-Maubuisson.

18, Rue des Genêts d’Or
33121 Carcans-Maubuisson
France

Met de wagen

Autoroute A1 richting Parijs, A10 richting Bordeaux, Carcans, Maubuisson

Met het vliegtuig

Luchthaven Merignac (Bordeaux)

Met de TGV

Station St. Jean (Bordeaux)